Årets festival utsettes til 2021

På bakgrunn av nasjonale retningslinjer som ble framlagt lørdag, blir all planlagt aktivitet på Dyrskuplassen avlyst fram til 1.september.

Dette betyr at det verken blir arrangert Seljordfestival eller Countryfestival sommeren 2020.

 

 

 

Det er mange som ønsker å besøke oss i sommer, og festivalledelsen synes det er svært trist at vi ikke kan ønske gjestene velkommen som planlagt. Det er med tungt hjerte vi nå må innstille festivalene i sommer, men hensyn til liv og helse må selvsagt gå først.

Vi har mottatt mange henvendelser fra bekymrede gjester, og har håpet i det lengste å få lov til å arrangere festivalene som vi vet er sommerens høydepunkt for mange.

Bandene som ble presentert for årets festival har fått svært god mottakelse blant festivalgjestene, og festivalledelsen vil gjøre det de kan for flytte konsertene som var annonsert fram til 2021 i stedet.

 

Vi jobber nå med det praktiske rundt avlysningen av årets festivaler, men alle som har kjøpt billett eller bestilt plass til årets festival, kan bruke billettene sine i 2021.

Trykk her for å få svar på de mest spurte spørsmålene her.

 

Det er uendelig trist for oss å måtte utsette årets festival, men vi gleder oss til å kunne ønske både nye og gamle gjester hjertelig velkommen til tidenes beste Seljordfestival 7.-11. juli 2021!

Flere artikler 

Flere artikler

Slagerteltet

Musikk, moro og underholdning i Slagerteltet. Gjennom hele festivalen kan du tusle innom Slagerteltet og oppleve intimkonserter, spontane artistopptredener, platesignering og morsomme konkurranser, Se egen plakat i teltet.

les mer

Velkommen til Seljordfestivalen 2022

Har du savnet festivallivet og koselig campingliv sammen med gode venner, konserter og dans etter favorittartistene dine? Vi har savnet deg enormt, og er veldig glade for å endelig skulle arrangere festival på Dyrskuplassen i Seljord igjen!

les mer