Kikki Danielsson og Elisabeth Andreasson

Eksklusiv opptreden på Seljordfestivalen

 

Vi er svært glade for å kunne fortelle vårt publikum at vi har klart å få til en eksklusiv opptreden på Seljordfestivalen med Kikki Danielsson & Bettan.

 

Har du bestilt billetter ennå? 

De har med seg et svensk toppband satt sammen for anledningen. Dette blir deres eneste opptreden i Norge i sommer!

Elisabeth Andreassen og Kikki Danielsson har en lang historie sammen. De har vunnet svensk Melodi Grand Prix med klassikeren «Dag etter dag», de har gjort årvisse show på Liseberg sammen med Lotta Engberg, pluss en drøss med Tv-show og konserter opp gjennom årene. Deres første MGP-sang «Godmorgon» har fått kultstatus i Sverige og er streamet over 10 millioner ganger.

Sammen med seg har de blant annet Thomas Deutgen, Sveriges største dansebandekspert. Han har vært 25 år på Sveriges Radio og P4, Dansbandskampen i SVT og Tack för dansen i TV4. Han har danset seg igjennom Norden i mange år.

Mange har ventet på at de skal komme sammen igjen, og nå skjer det på Seljordfestivalen!

Vi sees på Cafescenen lørdag 9. juli

Thomas Deutgen

Flere artikler 

Flere artikler

Praktisk info til innsjekk

Endelig kan vi ønske våre gjester hjertelig velkommen til Seljordfestivalen! Her finner du praktisk informasjon rundt innsjekk og spilletider.

les mer

Velkommen til Seljordfestivalen 2022

Har du savnet festivallivet og koselig campingliv sammen med gode venner, konserter og dans etter favorittartistene dine? Vi har savnet deg enormt, og er veldig glade for å endelig skulle arrangere festival på Dyrskuplassen i Seljord igjen!

les mer