Festivalene i 2022 var en fantastisk opplevelse. Nå planlegger vi for fullt for sommeren 2023, og mange store navn er allerede klare.

På Seljordfestivalen vet vi det er mange som vil glede seg over Lasse Stefanz, Heine Totland, Anne Nørdsti, Lars Christers, Rune Rudberg, Donnez og mange flere. Her er det bare å finne frem danseskoene! Og på Norges triveligste festival er det nok å finne på når du ikke er på dansegulvet. Som tidligere blir det både fjell- og båt-tur med både gode mat og musikkopplevelser og mange andre aktiviteter. Her er det utrolig mye å glede seg til!

Norges beste festivalcamp

På en av landets best tilrettelagte festivalcamper er det et fantastisk liv!  Vi har egne områder for både ung og eldre ungdom, for amcar og for de som ønsker litt mer ro etter dagens opplevelser. Her er det et helt unikt folkeliv og det er mange som skaper vennskap for livet.

Festivalene ble i 2022 besøkt av tusenvis av gjester som var svært tilfredse med å være tilbake på festival i Seljord. Vi har opplevd et overveldende antall publikummere som har meldt tilbake til oss om fantastiske opplevelser i Seljord denne sommeren. Vi jobber kontinuerlig for å skape gode festivaler i Seljord, både med tanke på artister og annet innhold. Også har vi kanskje Norges beste festivalcamp!  Det er fantastisk å være tilbake, og vi gleder oss enormt til neste sommer, sier leder for Seljordfestivalen og Countryfestivalen Yvonne Eilefstjønn.

 

Seljordfestivalen arrangeres 5.-9.juli 2023

Bookingen åpner onsdag 14.desember kl 10.00

Flere artikler 

Flere artikler

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.