Seljordfestivalen 6.-10. juli 2022

Seljordfestivalen 2021 er avlyst

Nå teller vi ned mot 6.-10. juli 2022!

På bakgrunn av retningslinjer fremlagt av myndighetene, er Seljordfestivalen 2021 avlyst.

 

 

 

Dette er først og fremst trist for alle de tusenvis som har gledet seg til å komme på festivalen.

Som ansvarlig arrangør er det umulig å gå videre med planleggingen av årets festival. Smittesituasjonen og de uforutsigbare rammene fra myndighetene gir ikke grunnlag for å arrangere festivalen som er kjent for de gode opplevelsene for tusenvis av tilreisende fra hele Norge. Det er avgjørende for oss å gi våre gjester en gjenkjennelig festivalopplevelse, og dette lar seg ikke gjennomføre i nåværende situasjon.

Vi har gledet oss og lengtet sammen med dere, men slik ble dessverre 2021.

Nå starter oppkjøringen til 2022 og vi er klarere enn noen gang! Flere spennende navn slippes etter hvert – følg med på våre sosiale flater for oppdateringer! Nedtellingen er i gang…!

Alle som har kjøpt billetter eller camping på festivalen får tilbud om å flytte disse til 2022.
Ønskes refusjon er dette også selvsagt mulig.

Alle henvendelser vedr. billett sendes til post@seljordfestivalen.no

Trykk her for å få svar på de mest spurte spørsmålene.

Vi gleder oss umåtelig til å kunne ønske både nye og gamle gjester hjertelig velkommen til tidenes beste Seljordfestival 6.-10. juli 2022!

Flere artikler 

Flere artikler

Slagerteltet

Musikk, moro og underholdning i Slagerteltet. Gjennom hele festivalen kan du tusle innom Slagerteltet og oppleve intimkonserter, spontane artistopptredener, platesignering og morsomme konkurranser, Se egen plakat i teltet.

les mer

Velkommen til Seljordfestivalen 2022

Har du savnet festivallivet og koselig campingliv sammen med gode venner, konserter og dans etter favorittartistene dine? Vi har savnet deg enormt, og er veldig glade for å endelig skulle arrangere festival på Dyrskuplassen i Seljord igjen!

les mer