TAKK FOR I ÅR!

2019

Allsang, swinging, latter og kjempefine folk!

 

Mange flotte artister har i løpet av festivalens fire dager stått på scenen i Seljord. I godt samarbeid med entusiastiske artister ble det fulle dansegulv, store smil og høy allsangfaktor blant festivalgjestene i år også. 

Onsdag var det Bjørns Orkester som åpnet showet kl. 18.00 tett etterfulgt av Wickströms Orkester, Donnez (SE) og AristoCats. Publikum var tidlig på plass og danset seg varme ut i de sene nattetimer. 

Og vi har virkelig nytt hvert sekund

Torsdag startet rolig for noen og med Zumba på Caféscenen for andre. Bjørns Orkester sparket i gang dagen og etter det gikk det slag i salg. Da publikumsfavoritten Lasse Stefanz (SE) gikk på scenen var hele Caféscenen og alle bord fulle av gjester som sang med, danset og koste seg!

Fredag morgen dro festivalgjester med busser fra Dyrskuplassen for å kose seg med fjelltur til Fjellstaul – i strålende sommervær. Friluftskonsert med AristoCats, allsang, deilig mat og grove vitser fra Frode Aga gjorde turen komplett! På festivalområdet var det fulle dansegulv og stemningen nådde nye høyder da Ausekarane gikk på scenen! Publikumsfavoritten Rune Rudberg rundet av fredagens program på Cafescenen til stor jubel.  

Lørdag var mange festivalgjester klare for en tur med Henrik Ibsen nedover Telemarkskanalen. I vakre omgivelser ble festivalgjestene guidet nedover Telemarks historie og fascinerende sluser. På festivalområdet koste folk seg både på dansegulvet og ute på campingen, og Caféscenen skuffet overhodet ikke med artister som Ankies, The Poor Boys – CC revival Band, Contrazt og Mike and his hard working band. Latteren satt løst da humoristene bak showet Fra Vidda til Las Vegas gjorde det de kan best – underholde publikum.

Under festivalens siste dag ble det også kåret både vinnere av Årets Camping og Stikkamesterskapet, og det tradisjonelle Sjøormløpet gikk av stabelen med start og mål på festivalområdet. Da Vazelina Bilopphøggers gikk på Hovedscenen samme kveld var stemningen i taket – de leverte et forrykende show. Resten av kvelden på Caféscenen og i Danselåven var som dagen og kvelden lik – full av allsang og dans!

 Vi gleder oss til å se dere igjen neste år – TUSEN TUSEN TAKK FOR I ÅR!

Flere artikler 

Flere artikler

Velkommen til Seljordfestivalen

Til sommeren er det igjen klart for Norges triveligste festival på Dyrskuplassen, med band som bl.a. Smokie, Lasse Stefanz, Lindesnes Trekkspillklubb og mange andre som vil bli annonsert utover vinteren

les mer

Vinnere av årets Stikkamesterskap!

Tradisjon tro ble det arrangert Stikkamesterskap på Seljordfestivalen! Konkurransen var hard, og etter innledende runder fredag og lørdag stod det til slutt igjen en vinner i både dame- og herreklassen. Takk til alle deltagere! Gunn Helen Lofthus fra Tysværvåg og...

les mer