Lasse Stefanz

Velkommen til Seljordfestivalen 6.-10. juli 2022

Har du savnet festivallivet og koselig campingliv sammen med gode venner, konserter og dans etter favorittartistene dine? Vi har savnet deg enormt, og er veldig glade for å endelig skulle arrangere festival på Dyrskuplassen i Seljord igjen!  

 

 

Artistene til Seljordfestivalen 2022 er klare, og de gleder seg til å få spille for et fulltallig og entusiastisk publikum igjen! Se hvem som kommer her. 

Vi legger ut oppdateringer av både artister og aktiviteter fortløpende her på nettsiden vår, følg oss gjerne også på Facebook .

I tillegg planlegger vi årets aktiviteter, og de mest populære vil vi videreføre fra tidligere års festivaler; blant annet cruise på Telemarkskanalen, dansekurs og fjelltur med mat og musikk. 

De som allerede har kjøpt billetter eller bestilt camping til festivalene som skulle vært arrangert i 2020 eller 2021, har blitt overflyttet til Seljordfestivalen 2022. Er du en av de, trenger du derfor ikke foreta deg noe. Har du ikke bestilt ennå? Du kan bestille campingplass med inngang til alle konsertene på Seljordfestivalen 2022 her.

Vi gleder oss umåtelig til å kunne ønske både nye og gamle gjester hjertelig velkommen til tidenes beste Seljordfestival 6.-10. juli 2022!

Flere artikler 

Flere artikler

Slagerteltet

Musikk, moro og underholdning i Slagerteltet. Gjennom hele festivalen kan du tusle innom Slagerteltet og oppleve intimkonserter, spontane artistopptredener, platesignering og morsomme konkurranser, Se egen plakat i teltet.

les mer

Praktisk info til innsjekk

Endelig kan vi ønske våre gjester hjertelig velkommen til Seljordfestivalen! Her finner du praktisk informasjon rundt innsjekk og spilletider.

les mer