Velkommen til Seljordfestivalen

2019

Velkommen til Norges triveligste festival!

 

Til sommeren er det igjen klart for Norges triveligste festival på Dyrskuplassen, med band som bl.a. Smokie, Lasse Stefanz, Lindesnes Trekkspillklubb og mange andre som vil bli annonsert utover vinteren. I tillegg til et vell av aktiviteter burde alt ligge til rette for fantastiske sommerdager i Seljord, som alltid i uke 27.

I dag åpner vi nettbestillingen på campingplasser og billetter til Seljordfestivalen 2020. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Seljord 1.-5. juli!

 

Bestill billetter og plass på campingen allerede nå!

Smokie turnerer i Norge også i 2020 og 2021. De opplever nå en ny vår, spiller på alle de største og fineste arenaene, og har et fantastisk billettsalg. Dette er det evig populære bandet som slo gjennom første gang i Norge med «If you think you know how to love me» i 1975 og som året etter lå på listene i hele 33 uker med storslageren «Living next door to Alice». De fortsatte med å levere store hits og storselgere til langt utpå 90-tallet, og de er det bandet som har ligget lengst på VG-listen, med Beatles som en god nummer to. Siden den gang har Smokie nærmest blitt en del av det norske språket. Enten man liker dem eller ei, alle vet hvem de er og kjenner noen av låtene deres. De har et stort og svært trofast publikum over store deler av verden. Norge er fremdeles ett av de landene som betyr mest for dem, og derfor fortsetter de å komme tilbake hit for å møte sitt entusiastiske publikum, år etter år. De har solgt nesten to millioner plater bare i Norge og med seg i bagasjen har de alle de gode, gamle låtene, samt en del nyere materiale. Du kan høre de på Hovedscenen fredag 3. juli.

Flere artikler 

Flere artikler

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.