Kikki Danielsson og Elisabeth Andreasson

Vinn gratis USA-ferie! 

 

Route 66 USA – vinn gratis tur på Seljordfestivalen 6.-10. juli! 

 

Har du bestilt billetter ennå? 

Årets beste festivaltilbud!

Alle som besøker Seljordfestivalen 6.-10. juli 2022 er med i trekningen av en gratis reise til USA med en verdi på kr. 19.966,-!

Arrangøren Route66usa.info er Norges og verdens største og mest populære Route 66 arrangør. På festivalen har de egen stand der du kan møte deres guider, og få informasjon om hvordan du kan delta i trekningen om den gjeve premien.

Besøk route66usa.info

Flere artikler 

Flere artikler

Eksklusiv opptreden

Vi er svært glade for å kunne fortelle vårt publikum at vi har klart å få til en eksklusiv opptreden på Seljordfestivalen med Kikki Danielsson & Bettan lørdag 9. juli.

les mer

Velkommen til Seljordfestivalen 2022

Har du savnet festivallivet og koselig campingliv sammen med gode venner, konserter og dans etter favorittartistene dine? Vi har savnet deg enormt, og er veldig glade for å endelig skulle arrangere festival på Dyrskuplassen i Seljord igjen!

les mer

Zumba

Hold formen og danserytmen vedlike gjennom morsomme zumbaøkter.Hold danseformen vedlike under festivalenI tillegg til stor aktivitet på dansegulvet gir vi deg muligheten til å holde formen ved like gjennom våre organiserte zumbaøkter. Både torsdag, fredag og lørdag...

les mer