Fjelltur og konsert

Bli med på fjelltur

 

Fredag inviterer vi til fjelltur og konsert til idylliske Fjellstaul som ligger mellom Åmotsdal og Svartdal. Den gamle staulen fra 1830 er renovert og ligger flott til i et vakkert kulturlandskap. Her blir det en stemningsfull konsert og servering av nydelig lokalmat fra den kjente kokken Frode Aga.

Opplev en stemningsfull konsert på 750 m.o.h.

Konsert 
Det vil bli en annerledes konsertopplevelse utendørs og høyt til fjells, følg oss for oppdatering av hvilket band som blir med på turen.

Praktisk info:
Det er ca. 35 min. kjøretid fra festivalområdet på Dyrskuplassen, og festivalen setter opp egne busser. Fra bussens parkering og opp til Fjellstaul er det ca 50 min. gåtur i fint turterreng (grusvei). Dersom noen ønsker å utfordre seg ytterligere, kan man gå opp til Kvassfjell som ligger 976 m.o.h., ca 15 min. gåtur fra Fjellstaul.

Bussene går fra festivalområdet kl. 10.00, og vi forventer å være tilbake på festivalområdet rundt kl. 15.00.

Sikre deg billett for kr. 300,- pr. person inkludert buss, mat og konsert. Billetten kjøper du i Informasjonen, du må framvise festivalbånd ved kjøp.

Ønsker du mer informasjon? Kontakt oss på post@seljordfestivalen.no 

Flere artikler 

Flere artikler

Zumba

Hold formen og danserytmen vedlike gjennom morsomme zumbaøkter.Hold danseformen vedlike under festivalenI tillegg til stor aktivitet på dansegulvet gir vi deg muligheten til å holde formen ved like gjennom våre organiserte zumbaøkter. Både torsdag, fredag og lørdag...

les mer

Stikkakasting

Spennende turnering    Det blir arrangert mesterskap i stikkakasting! Flott premie tildeles to heldige vinnere.Måtte den beste mann og kvinne vinne!Under Seljordfestivalen blir det arrangert mesterskap i stikkakasting med klasse både for damer og herrer....

les mer