Vil du jobbe hos oss?

Liker du mennesker, god musikk og har et klart hode? Hva med en sommerjobb litt utenom det vanlige? 

Vil du jobbe på Seljordfestivalen? 

Norges triveligste festival startet i 2001, hvert år får vi besøk av rundt 15.000 gjester i uke 27. Festivalen blir arrangert på den ærverdige Dyrskuplassen i Seljord, med markedstradisjoner helt tilbake til 1866 og et trofast publikum som som stadig vender tilbake.

Bli med på å skape årets Seljordfestival! Vi leter etter dedikerte og engasjerte personer som vil være en del av vårt team. Her er noen spennende oppgaver du kan ta del i:

Vertskap

Vertskap har ansvar for informasjonsbod og billettsalg, og er en av festivalens nøkkelroller for å skape et positivt førsteinntrykk og sørge for at festivaldeltakerne får informasjonen de trenger for å nyte festivalen. Bekymre deg ikke hvis du ikke har erfaring – vi gir deg all nødvendig opplæring.

Servering

Bli en del av vårt energiske team og server forfriskende drikkevarer til våre festivaldeltakere. Vi leter etter folk med godt humør, tålmodighet, og effektivitet. Som en del av servering er du med å skape den perfekte atmosfæren under festivalen. I denne rollen må du være fylt 18 år når festivalen starter.

Lager

Det dynamiske teamet på lageret spiller en sentral rolle i å sørge for at barene er fylt og lageret er effektivt organisert. Din innsats vil være avgjørende for å opprettholde festivalens effektivitet.

Plassering

Din hovedoppgave på plassering vil være å sykle rundt på festivalområdet for å plassere campingvogner på de angitte områdene. Denne rollen gir deg ikke bare muligheten til å bidra til en optimal festivalopplevelse for gjestene, men også til å nyte den unike atmosfæren som skapes på festivalcampingen.

Campinginnsjekk

Bli en del av vår velkomstkomité 🙂 Campinginnsjekk-rollen er festivaldeltakernes første møte med arrangementet, og en evne til å håndtere innsjekkprosessen med effektivitet og vennlighet er essensiell for å skape et positivt førsteinntrykk og sørge for en problemfri start på festivalopplevelsen.

Runner

Dette er Seljordfestivalens «alt i ett»- styrke som står klare til å håndtere ulike oppgaver under festivalen. Allsidighet er nøkkelordet her – vær forberedt på å bidra med rigging, salg av is, og mer. Runner er teamet som trår til der det trengs når det trengs.

Miljø

Bidra til en ren og bærekraftig festivalopplevelse ved å være med på å plukke søppel og holde området rent. Ditt bidrag vil være avgjørende for å opprettholde festivalens gode atmosfære og samtidig ta vare på miljøet.

Stagehand

Delta i vårt dedikerte team og opplev spenningen av å være en del av festivalens hjerte. Som stagehand vil du spille en sentral rolle i å støtte sceneproduksjonen. Dine oppgaver inkluderer å bidra til rigging av utstyr, bærehjelp, og hjelpe til med ulike oppgaver som kreves for å opprettholde en smooth gjennomføring av arrangementet.

Som ansatt hos oss får du:

  • Du får lønn pr. time etter faste satser
  • Mat og drikke når du er på arbeid
  • Attest på forespørsel

Våre krav og forventninger:

  • Skal du jobbe i servering må du ha fylt 18 år før festivalen starter. Leg.plikt ved innsjekk.
  • På resterende roller må du være fylt 16 år når festivalen begynner.
  • Du skal møte opp tidsnok til de vaktene du har valgt.
  • Fleksibilitet er nøkkelen til suksess. Evnen til å tilpasse seg endringer i oppgaver eller arbeidstidsplaner i et dynamisk festivalmiljø.
  • Vi ønsker at du er serviceinnstilt, pålitelig og imøtekommende.

 

Vil du jobbe hos oss? Send oss din søknad her

Vil du jobbe på Seljordfestivalen?

Våre samarbeidspartnere

Seljordfestivalen AS
Organisasjonsnummer: 982609933

Tlf: +47 350 57 700
E-post: post@seljordfestivalen.no

Nordbygdivegen 60, 3840 Seljord

Aldersgrense for festivalen er 18 år