Spørsmål og svar

Her finner du forhåpentligvis svar på dine spørsmål om årets Seljordfestival. Har du flere spørsmål ta kontakt med oss på mail.

Seljord og Dyrskuplassen

Siden 2001 har det blitt arrangerert Seljordfestival på Dyrskuplassen i Seljord, men på plassen har det blitt avholdt arrangementer i over 150 år! Dyrskuplassen er en av de flotteste festivalplassene i Norge med et stort campingområde, gode fasiliteter, store og små lokaler og et flott utescene-anlegg. Seljord kommune ligger midt mellom øst og vest med omtrent 3 000 innbyggere, hvert år besøker over 200 000 gjester Dyrskuplassen i tilknytning til ulike arrangementer. Seljord er i tillegg kjent for Sjøormen Selma, som i følge sagnene bor i Seljordvatnet som strekker seg gjennom bygda.

Når åpner bookingen for Seljordfestivalen 3.-7. juli 2024?

Bestill din billett nå!

 

Transport

Her finner du informasjon om transport til og fra festivalen. 

Overnatting

Bo på festivalområdets camping eller et av våre samarbeidshotell under årets Seljordfestival.

Parkering

Campingplassen inkluderer parkeringsplass for 1 bil, men om du skal besøke festivalen uten å bo på camping finnes det dagparkering. Dagparkering koster kr. 100,- per dag, og du kan betale kontant eller med kort.

 

Dyr på Seljordfestivalen

Det er tillatt med hund på campingområdet, men ikke på konsertområdet. Unntaket er selvfølgelig fører-/servicehund.

 

Sanitærforhold

Dyrskuplassen er godt utbygd med faste sanitæranlegg, i tillegg til mobile løsninger på deler av festivalområdet. For campingjester har vi flere dusjer med varmtvann, en rekke vannposter og tømmestasjoner for bobiler. Dusj koster kr. 20,- for 4 minutter. For mer informasjon om plassering, se områdekartet for festivalene.

Hittegods

Om du skulle være så uheldig å miste noe på festivalen er det greit å vite at alt vi finner eller får levert inn, blir levert til informasjonen ved hovedinngangen. Her er det åpent så lenge festivalområdet er åpent, samt søndag fra kl. 09.00 – 12.00. Etter dette kan du ringe oss på telefon 35 05 77 00.

Informasjonen

Informasjonen finner du i huset til høyre for hovedinngangen inne på området. Her kan du ta kontakt om du har spørsmål til billetter, camping, hittegods eller annet under festivalen.

Rullestolbrukere

Vi har handicap-parkering like ved inngangen og handicap-toalett flere på festivalområdet. Den som skal ha med ledsager, må fremvise ledsagerbevis for at ledsager skal få fri entré. Ledsagerbillett gjelder på dagsbillett.

Har du spørsmål? Kontakt oss!

Ledsagerbevis

Trenger du ledsager? Kjøp ordinær billett til deg selv, og ta med ledsagerbeviset for framvisning til vaktene. Ledsagerbeviset gjelder på dagsbilletter.

Fotoregler

Opptaksutstyr for lyd og bilde er ikke tillatt. Pressefotografer må ha særskilt tillatelse. Mobiltelefoner med kamera og kompaktkamera er lovlig å ta med inn.

Aldersgrense på festivalen

Det er 18-års aldersgrense på festivalen.

Medbrakt mat og drikke

Medbrakt mat og drikke er ikke tillatt inne på festivalområdet. På festivalområdet selges derimot mat for de fleste ganer;  pizza, hamburgere, vegetarmat, biff, frokost, pølser, m.m. Det er selvfølgelig lov å ta med både mat og drikke inn på campingen.

Paraply

Vi håper selvsagt på solskinn, men skulle det blir fare for regn bør du ta med deg en regnfrakk. Av sikkerhetsmessige grunner tillates ikke paraply. Du får også kjøpt regnponcho inne på området.

Beskytt ørene dine!

4 dager på festival kan bety mye lyd for ørene dine. Vil du vite mer om beskyttelse av hørselen din? Besøk www.orepropper.no.

 

Våre samarbeidspartnere

Seljordfestivalen AS
Organisasjonsnummer: 982609933

Tlf: +47 350 57 700
E-post: post@seljordfestivalen.no

Nordbygdivegen 60, 3840 Seljord

Aldersgrense for festivalen er 18 år