Opplev Telemarkskanalen

Bli med på båtcruise på Telemarkskanalen

 

Lørdag blir det båtcruise på Telemarkskanalen med Henrik Ibsen. Båtturen går fra Kviteseid til Lunde, og tar ca. tre timer. Det blir musikk og underholdning ombord, og mulighet for servering av god mat og drikke.

Få festivalstemning på Telemarkskanalen

Til sommerens festival inviterer vi våre gjester til en fantastisk naturopplevelse med veteranbåten Henrik Ibsen gjennom Telemarkskanalen. Lørdag blir det festivalstemning på kanalen med underholdning i storslåtte naturomgivelser. Vi setter opp transport fra festivalområdet, og hele turen vil ta ca. 5 timer. Det vil være mulig å kjøpe mat og drikke om bord. Bli med på en helt unik opplevelse sammen med danseglade venner!

NB! Begrenset antall plasser. Billetter kjøpes i Informasjonen, her må du framvise festivalbilletten din før kjøp. Kjøp din unike opplevelse for kr. 590,-pr. person.

Ønsker du mer informasjon? Kontakt oss på post@seljordfestivalen.no 

 

Praktisk informasjon:

Oppmøte ved Hovedporten kl. 08.45.

Avreise fra festivalen kl. 09.15.

Tilbake på festivalområdet ca. kl. 14.00.

Flere artikler 

Flere artikler

Zumba

Hold formen og danserytmen vedlike gjennom morsomme zumbaøkter.Hold danseformen vedlike under festivalenI tillegg til stor aktivitet på dansegulvet gir vi deg muligheten til å holde formen ved like gjennom våre organiserte zumbaøkter. Både torsdag, fredag og lørdag...

les mer

Stikkakasting

Spennende turnering    Det blir arrangert mesterskap i stikkakasting! Flott premie tildeles to heldige vinnere.Måtte den beste mann og kvinne vinne!Under Seljordfestivalen blir det arrangert mesterskap i stikkakasting med klasse både for damer og herrer. Dette...

les mer