Bli med på båtcruise på Telemarkskanalen

Lørdag inviterer vi til båtcruise på den vakre Telemarkskanalen med ærverdige Henrik Ibsen. Båtturen går fra Kviteseid til Lunde med medbragt underholdning og muligheter for å kjøpe mat og drikke om bord.

Få festivalstemning på Telemarkskanalen

Til sommerens festival inviterer vi våre gjester til en fantastisk naturopplevelse med veteranbåten Henrik Ibsen gjennom Telemarkskanalen.

Lørdag blir det festivalstemning på kanalen med underholdning i storslåtte naturomgivelser.

Vi setter opp transport fra festivalområdet, og hele turen vil ta ca. 5 timer. Det vil være mulig å kjøpe mat og drikke om bord. Bli med på en helt unik opplevelse sammen med danseglade venner!

NB! Begrenset antall plasser. Billetter bestilles på våre nettsider. Billetter kan og kjøpes i Informasjonen, her må du framvise festivalbåndet ditt før kjøp.

Kjøp din unike opplevelse for kr. 690,- pr. person hos Informasjonen.

Ønsker du mer informasjon? Kontakt oss på post@seljordfestivalen.no 

 

Praktisk informasjon

  • Oppmøte ved Hovedporten kl. 09.30.
  • Avreise fra festivalen kl. 09.45.
  • Tilbake på festivalområdet ca. kl. 15.00.

Flere aktiviteter

Vinsmaking

På årets Seljordfestival kan du utvide dine kunnskaper om vin på en herlig smaksreise.

les mer

Musikk & Moro teltet

Musikk, moro og underholdning. Gjennom hele festivalen kan du tusle innom «Musikk & Moro teltet» og oppleve intimkonserter, spontane artistopptredener, platesignering og morsomme konkurranser. Se egen plakat i teltet.

les mer

Sheriffen Pub & Pool

I Sheriffen Pub & Pool får du oppleve trivelig pub-stemning, trubadurer og et avkjølende basseng på toppen. Gratis inngang for alle – selv om du ikke har festivalpass!

les mer