Aktiviteter

Aktiviteter på Seljordfestivalen

Vi ønsker at gjestene våre skal få en best mulig opplevelse på Seljordfestivalen. I tillegg til musikalsk underholdning blir det også arrangert et spennende utvalg av aktiviteter under festivalen.

Opplev Telemarkskanalen

Lørdag blir det båtcruise på Telemarkskanalen med Henrik Ibsen. Båtturen går fra Kviteseid til Lunde, og tar ca. tre timer. Det blir musikk og underholdning ombord, og mulighet for servering av god mat og drikke.

Fjelltur og konsert

Fredag inviterer vi til fjelltur og konsert til idylliske Fjellstaul som ligger mellom Åmotsdal og Svartdal. Den gamle staulen fra 1830 er renovert og ligger flott til i et vakkert kulturlandskap. Her blir det en stemningsfull konsert og servering av nydelig lokalmat fra den kjente kokken Frode Aga.

Vinsmaking illustrasjons bilde

Vinsmaking

Bli en vinkjenner!
På årets Seljordfestival kan du utvide dine kunnskaper om vin på en herlig smaksreise.

Dansekurs

 

Lær å danse swing og bugg med noen av landets beste danseinstruktører

Stikkakasting

 

Det blir arrangert mesterskap i stikkakasting – med flotte premier til vinnerne!

Sheriffen Pub & Pool

Sheriffen Pub & Pool

Trivelig pub-stemning, trubadurer og basseng. Ved grøntområdet på vei inn til Fjoset – åpent for alle over 18 år, også de som ikke har festivalbilletter. 

Åpnet torsdag-lørdag kl 13.00-17.00

Slagerteltet under Seljordfestivalen

Musikk & Moro teltet

Gjennom hele festivalen kan du tusle innom «Musikk & Moro teltet» og oppleve intimkonserter, spontane artistopptredener, platesignering og morsomme konkurranser.

Nyheter

Siste nyheter fra oss

Se årets program

Se årets program

Få med deg avskjedskonserten til Vikingarna på årets festival. Andre artistnamn på programmet er Lasse Stefanz, Larz Kristerz, Vagabond, Rune Rudberg og Donnez.

Jon Martin Skauge

Jon Martin Skauge

Gjennom tre kvelder på Låven spiller Jon Martin Skauge med fullt band opp med egen countryinspirert og danseglad musikk. Garantert topp stemning! Jon Martin er en av landets beste gitarister, en multikunstner som har samarbeidet tett med mange kjente artister.

Våre samarbeidspartnere

Seljordfestivalen AS
Organisasjonsnummer: 982609933

Tlf: +47 350 57 700
E-post: post@seljordfestivalen.no

Nordbygdivegen 60, 3840 Seljord

Aldersgrense for festivalen er 18 år