Vi ønsker våre gjester hjertelig velkommen til Seljordfestivalen! 

Seljordfestivalen blir av mange omtalt som Norges triveligste festival, og vi jobber hele tiden for å gjøre oss fortjent til den tittelen. Som arrangør vektlegger vi gode møter mellom gjester og vertskap, høy trivselsfaktor, godt tilrettelagte fasiliteter og ikke minst god musikk, god mat og drikke sammen med varierte aktiviteter. Har du spørsmål eller trenger du hjelp med noe? Du kan alltid henvende deg til festivalvertene i rød t-skjorte, eller gå til Informasjonen for å få den hjelpen du trenger. 

Praktisk informasjon

Nytt område for innsjekk camping

I år er det et nytt område for innsjekk camping ved Telemark Bilruter. De har adresse Industrivegen 1, 3840 Seljord.
GPS-koordinat: 59,47293°N 8,60192°Ø
Du svinger altså IKKE av i Nordbygdivegen som tidligere år, men tar av langs E134 til nytt område markert med nål på kartet.
Innsjekk festivaler

Flere artikler 

Flere artikler

Eksklusiv opptreden

Vi er svært glade for å kunne fortelle vårt publikum at vi har klart å få til en eksklusiv opptreden på Seljordfestivalen med Kikki Danielsson & Bettan lørdag 9. juli.

les mer

Velkommen til Seljordfestivalen 2022

Har du savnet festivallivet og koselig campingliv sammen med gode venner, konserter og dans etter favorittartistene dine? Vi har savnet deg enormt, og er veldig glade for å endelig skulle arrangere festival på Dyrskuplassen i Seljord igjen!

les mer