Vi ønsker våre gjester hjertelig velkommen til Seljordfestivalen! 

Seljordfestivalen blir av mange omtalt som Norges triveligste festival, og vi jobber hele tiden for å gjøre oss fortjent til den tittelen. Som arrangør vektlegger vi gode møter mellom gjester og vertskap, høy trivselsfaktor, godt tilrettelagte fasiliteter og ikke minst god musikk, god mat og drikke sammen med varierte aktiviteter. Har du spørsmål eller trenger du hjelp med noe? Du kan alltid henvende deg til festivalvertene i rød t-skjorte, eller gå til Informasjonen for å få den hjelpen du trenger. 

Praktisk informasjon

Nytt område for innsjekk camping

Vi har flyttet innsjekk litt lenger vest i år. Følg skilta fra E-134.
Fra vest (Kviteseid/Haukeli): Sving til venstre av E-134 ved Nordbygdikrysset (skilta). Kjør ca 700 m og sving høyre (nytt skilt) til innsjekk.
Fra sør (Bø): Kjør langs E-134 og sving høyre ved Nordbygdikrysset (skilta). Kjør ca 700 m og sving høyre (nytt skilt) til innsjekk
Fra øst (Notodden): Kjør langs E-134 (utenom sentrum) og sving høyre ved Nordbygdikrysset (skilta) Kjør ca 700 m og sving høyre (nytt skilt) til innsjekk

Innsjekk festivaler

Flere artikler 

Flere artikler

Eksklusiv opptreden

Vi er svært glade for å kunne fortelle vårt publikum at vi har klart å få til en eksklusiv opptreden på Seljordfestivalen med Kikki Danielsson & Bettan lørdag 9. juli.

les mer

Velkommen til Seljordfestivalen 2022

Har du savnet festivallivet og koselig campingliv sammen med gode venner, konserter og dans etter favorittartistene dine? Vi har savnet deg enormt, og er veldig glade for å endelig skulle arrangere festival på Dyrskuplassen i Seljord igjen!

les mer