20.00 – 01.00 Danselåven

Tre kvelder på rad; torsdag, fredag og lørdag under Seljordfestivalen, spiller Jon Martin Skauge med fullt band opp til dans på Låven. Her vil 42-åringen fra Masfjorden, kjent m.a. som en av landets beste gitarister, spille egen musikk, country og variert dansemusikk. Virkelig noe å glede seg til for alle danseglade, eller de som bare liker å høre på fin countrymusikk.

Jon Martin kaller seg heller musiker enn artist, men egentlig er han en multikunstner som mange norske artister har nytt stor glede av. Ikke bare er han en stor gitarist, men også komponist, arrangør, gitarlærer, musikkprodusent og lydtekniker. «Bare gøye ting», som han selv sier det.

Han begynte å spille gitar som ti-åring, men først som 16-17-åring begynte Jon Martin å øve mye for da ble han med i et countryband som reiste rundt og spilte til dans. Dette gav han også en allsidig musikksmak, som gjør at han har jobbet med mange artister i ulike retninger. I fjor gav han ut sitt fjerde album, «Med livet som innsats».
Listen over de han har jobbet med er lang som en artistliste på Seljord-festivalen. I fem år har han samarbeidet og reist rundt med Anne Veddeng og Rune Larsen.

Men også mange andre artister og arrangører har han spilt eller samarbeidet med, som for eksempel: Tor Endresen, Helge Nilsen, Alexander Rybak, Anne-Sophie Endresen, Christine Guldbrandsen, Sigrid Moldestad, Kurt Baumer, Hanne Krogh, Martin Engelsen, Johnny Logan, Gunslingers, Egil Eldøen, Anita Hegerland, CAPS, Kjell Kallestad, Never Mind, Paul Johansen, Mike Gallaher, Frode Alnæs, Torbjørn Hillersøy, Bjarte K. Helland, Eric Marienthal, Yngvar Furebotn, Magne Johan Lunde, Billy Dee Hunter, Stein Hauge, Elisabeth Andreassen, Jan Spurkeland, Ferdamann, Linda Ekeland, Martin Engelsen og mange flere…

Nylig har Jon Martin samarbeidet mye med Anette Genius, en strålende vokalist som mellom annet har stått på scenen i Grieghallen i en årrekke med landskjente artister, og sammen er de dynamitt! Hun kommer går på scenen også med Jon Martin på Seljordfestivalen!

Anette Genius