VEGA ble dannet høsten 2009. Om du er klar over det eller ei, gutta i VEGA har du garantert hørt før! Med til sammen mer enn 100 års erfaring, over 4000 spillejobber i inn- og utland. Deltakelse på over 30 plateproduksjoner med ulike kjente band. Samt en rekke TV og radio produksjoner, har gutta i VEGA gjort seg bemerket. Det må også legges til at i band de har spilt tidligere har de vært med på å motta både Spellemannspriser og gullplater.

Gutta i VEGA har selv en allsidig musikksmak, de lager og spiller fengende låter. Live repertoaret består av hitlåter fra 60, 70, 80, 90 og 2000 tallet. Musikk du garantert synger og danser til. For når VEGA opptrer skal alle, uansett alder kose seg.

De produserer livemusikken selv, og da skapes det ett eget særpreg på lydbildet. VEGA stiller alltid med proft lyd- og lysutstyr og de leverer en profesjonell musikalsk stemningsfylt opptreden fra scenen. Dette bekrefter tilbakemeldinger fra publikum.

VEGA har selv gitt ut flere singler, og på under tre måneder i 2023 fikk VEGA over 50.000 streams på Spotify. Publikum har tatt godt i mot VEGA’s egenproduserte låter. Bandet jobber kontinuerlig med å lage flere låter, og mer vil legges ut på deres Spotify konto.

VEGA består av Svein Morten Haugerud, Kay Ronny Brobakken og Roy Ole L. Jakobsen.